Η CALON Α.Τ.Ε.Ε. ιδρύθηκε το 1998 από τον Ισαάκ-Σάκη Λεών, Μηχανολόγο Μηχανικό M.Sc. ο οποίος έχει διατελέσει μέτοχος και Διευθύνων Σύμβουλος σε κατασκευαστικές εταιρίες στην Ελλάδα και το Εξωτερικό, από το 1988.


Μαζί με τις θυγατρικές της, ο όμιλος εταιριών της CALON εξειδικεύεται στην κατασκευή οικοδομικών έργων οικιστικής ανάπτυξης υψηλών προδιαγραφών. Αναλαμβάνει επίσης ιδιωτικά έργα κατά παραγγελία «με το κλειδί». Ανεξάρτητα από το είδος ή το μέγεθος του έργου, η CALON εγγυάται ποιότητα, συνέπεια, υπευθυνότητα και απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη.

English (United Kingdom)
     

Η ποιότητα της κατασκευής είναι το κύριο μέλημα των ανθρώπων της CALON.
H πολύχρονη εμπειρία μας στις κατασκευές ιδιωτικών έργων στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό, η συστηματική επιλογή των υλικών και η συνεχής επίβλεψη των εργασιών από τους Μηχανικούς μας, εγγυώνται την άριστη ποιότητα κατασκευής.  Γιατί αξία έχει η ποιότητα.

Η συνέπεια στον συμβατικό χρόνο αποπεράτωσης και τον αρχικό προϋπολογισμό του έργου, διασφαλίζουν στους πελάτες μας τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Οι προσεκτικά επιλεγμένοι συνεργάτες μας και η συνεχής ενημέρωσή μας σε νέες τεχνολογίες και υλικά, επιβεβαιώνουν ότι η CALON ξέρει να σέβεται τον πελάτη και τις απαιτήσεις του.

   
       

 

 

 

 

 

 

 Hosted and Powerd by NetMasters O.E.
This site is hosted on 100% photovoltaic & hydroenergy powered server.
Eco server sun powered server